Artiklar

Damtävlingar 2019

Tisdagsgolf damer
Fr.o.m 7 maj har vi tisdagsgolf (ej tävling) kl. 17:30 och 17:40 och alla tisdagar framöver. Det är drop in så det är bara att komma.
Kom gärna med idéer vad ni vill spela. Passa på att prova på tex.matchspel, greensome, foursome.
Använd gärna facebookgruppen ’Damgolf Fullerögk’. Välkomna!

/DK

så här gick det förra golfsäsongen...
Damernas seriespel 2018

Årets resultat för FuGK:s damer

• Seriespel vardag spelade 11 lag och Fullerö placerade sig på 9 plats.

• Seriespel helg spelade 12 lag och vi placerade oss på 5 plats.

Kanske inte det allra bästa resultatet men glädjande så tog damerna hem segern för andra året i matchspel.

Som vanlig avslutade vi säsongen med gemensam middag på klubben, vilket är mycket uppskattat.

Vi hoppas på bättre anslutning till nästa år och att vi ska avancera i placeringar.

Tisdagsgolf damer
Fr.o.m 8 maj har vi tisdagsgolf kl. 17:30 och 17:40 och alla tisdagar framöver. Det är drop in så det är bara att komma. Använd gärna facebookgruppen ’Damgolf Fullerögk’. Välkomna!
/DK

Hemliga resan:
23 augusti har vi vår hemliga resa.
I år, 2018, gick vår hemliga resa till Säters GK

För 500 kr får du resa, kaffe o smörgås vid ankomst, greenfee och lunch efter spel samt prisutdelning.

Jag har bil med släp och hoppas att några fler ställer upp med bil.

Avgiften betalas till BG 249-9978 märkt med hemliga resan och ditt namn

Anmälan till Marianne Ericson,