Artiklar

Vinterträning

Start söndag 14 januari 2018                                               14.00 – 15.00              Juniorträning

15.00 – 16.00              Elitjuniorträning

Träningen sker i Widénska skolans gymnastiksal på Vallby.

Roger och Patrik mailar ut till alla berörda juniorer om vad som gäller mer i detalj.

Träningen inne pågår fram till 1 april. Inomhusträningen kostar 400 kr/person.

Juniorträning vårsäsong

-            Start 24 april kl. 17.30 – 19.00 tisdagar och torsdagar.

-          •   Tisdagar kommer vi öva på träningsområdet, olika övningar enligt schema.

-          •   Torsdagar kommer gruppen att vara på banorna och spela. Spel/teori.

-          •   Grupperna delas upp i grön, gul och röd beroende på färdigheter.

-          •   Träningarna avslutas för sommaruppehåll 19 juni.

Elitjuniorträning

-         •   Tränar med PRO Roger Sundin måndagar och onsdagar enligt överenskommelse.

Juniorträning höstsäsong

-          •   Start 15 augusti med samma tider som under våren.

-          •   Samma upplägg på träning enligt schema som under våren.

-          •   Nya gruppindelningar görs utifrån vårens träningar. Ansvarig – Roger Sundin.

-          •   Träningarna avslutas med mörkergolf 2 oktober.

Golfskolan 2018

-          •   Max 35 elever.

-          •   Medlemmar får förtur till anmälning som sker till den sista februari. Mail kommer.

-          •   1000 kr/person.

-          •   Mer info kommer närmare sommaren.

Övrigt

-          •   Vår önskan är att alla som går i juniorträningen också ska vara medlemmar i FuGK från 2018.

-         •   Utbildning av föräldrar sker under mars och april i Arbogas studio. 2x4 timmar.

-         •   Golfläger kommer att anordnas på våra vänklubbar Arboga och Torshälla, och även tävlingar.

-         •   Juniorstugan görs iordning med mys och scheman. Nyckel i reception.

JeK – planer 2018, uppdaterad: 2018-01-08 14:07:25