Artiklar

Felaktigt avdragen medlemsavgift för greenfeemedlemskap

Medlemsavgiften 600 kr har felaktigt dragits av på vårfakturan, delbetalning 2 för greenfeemedlemskap i Fullerö GK. Greenfeemedlemskapet för 2018 kostar 1600 kr och inkluderar 2 fria rundor.

Delbetalning 1 som skickades ut i höstas var 725 kr och delbetalning 2 på vårfakturan 275 kr vilket totalt blir 1000 kr. Således saknas resterande 600 kr. Därför skickar vi inom kort en ny faktura på den summan för den felaktigt avdragna medlemsavgiften.

Felet beror på den mänskliga faktorn i och med nya regler från Skatteverket om uppdelning av årsavgiften i medlemsavgift och spelavgift. Vi ber om överseende med det.

Berörda medlemmar fick e-post förra veckan om detta, som troligtvis inte nått fram då vi haft väldiga problem med vår mailserver.

De nya fakturorna med medlemsavgiften är på väg ut och skickas då från klubben nya e-postadress kontakta-oss@fullerogk.se.

/Birgitta Chapman

2018 avgift greenfeemedlem, uppdaterad: 2018-04-13 09:53:01