FulleröGolf – roligt • enkelt • öppetlogo fugk

Fullerö Golfklubb ligger i västra Västerås, men ändå på "landet" 6 km från stans centrum. Klubben har bland annat en 18-hålsbana, en närspelsbana, restaurang, boende, pro, shop och ett stort och populärt träningsområde. Vi har i dag cirka 1200 medlemmar i blandade åldrar och kan ta emot ytterligare ungefär 150. Våra ledord är roligt • enkelt • öppet.

Banan. 18-hålsbanan är en utmanande och omväxlande park- och skogsbana. Tider bokar du enklast på golf.se eller i receptionen på telefon 021-502 62.

Närspelsbanan är perfekt för nybörjare att träna grunderna på och det krävs inget grönt kort för att spela. Hålen är mellan 70 och 115 meter långa.

Övningsområdet. Träningsmöjligheterna på Fullerö är mycket bra. Vi har flera puttinggreener, chippinggreener, övningsområde med greener för pitchar och wedgar samt en range med infravärme, tak, bunker och belysning.

Restaurangen. Fullerö Kvarterskrog har bra öppettider och krögaren Mammad Wallérion ställer gärna upp om du vill ordna en privat tillställning eller något annat.

Boendet. I FulleröHus Stay `n play har vi boende i tre- eller fyrbäddsrum och i BackStugan 4-6 bäddar. Boendet ligger alldeles intill tionde tee och frukost, lunch och middag hittar du i restaurangen i klubbhuset.

FulleröGolf..., uppdaterad: 2017-03-09 15:55:49