Greenfee 2019

18 hål          9 hål            Närspelsbanan
Vardagar                           420 kr          220 kr          100 kr
Lördag, söndag, helg        520 kr          330 kr          100 kr

Vardagsmedlem/9-hålsmedlem betalar som gäst på helger.
9-hålsmedlem betalar 210 kr för 18 hål på vardagar.

Greenfeemedlem  betalar halv greenfee efter två fria rundor.

Gäst till fullvärdig medlem i samma boll får 80 kr rabatt på ordinarie greenfee.

Juniorer

18-hålsbanan
    Närspelsbanan
Vardagar                            210 kr                 50 kr
Lördag, söndag, helg         260 kr                 50 kr

Västmanlands juniorer spelar gratis 15 juni – 15 augusti 2019 på 18-hålsbanan och Närspelsbanan.

Västmanlandsgreenfee

Seniorer: Rabatt 80 kr på ordinarie greenfee helgfria vardagar före kl 15.00, gäller fullvärdiga medlemmar.
Juniorer: Rabatt 40 kr på ordinarie greenfee helgfria vardagar före kl 15.00.

Gäller för:
     Västerås GK   Skerike GK    Frösåker GK   Orresta GK    Tortuna GK     Ängsö GK
     Surahammars GK     Sala-Heby GK    Köpings GK

För Strömsholms GK och Hälla GK gäller:
     Rabatt 40 kr för senior och 20 kr för junior helgfria vardagar för kl 15.00

Fullvärdiga medlemmar från Arboga GK och Torshälla GK:
Gratis spel genom klubbsamarbete alla dagar i veckan.

Vänskapsklubbar

• Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller liknande.
• Rabatten gäller fullvärdiga medlemmar

Avesta GK :           100 kr rabatt alla dagar i veckan för fullvärdiga medlemmar
Enköping GK :       Rabatt  100 kr helgfri måndag-fredag
Falun-Borlänge GK:  Varje aktiv Falun-Borlänge-medlem erhåller två fria greenfees.
Hagge GK:              25% rabatt på ordinarie greenfee alla dagar för fullvärdig medlem
Kumla GK:              Rabatt 100 kr alla dagar för fullvärdiga medlemmar och juniorer
Lindesberg GK       Rabatt 25% helgfria måndag-fredag (juniorer 50 kr)
Norrköping Söderköping GK: 300 kr i greenfee helgfria vardagar, juniorer spelar fritt alla dagar