Roger Sundin – vår populäre pro

Roger Sundin 2017 FotorFullerö GK:s pro Roger Sundin är en stor tillgång för klubben. Liksom under vintern 2016 har han arbetat med sponsring och marknadsföring vid sidan av tränarverksamheten.

Roger har, innan han anställdes på FuGK, de senaste åren jobbat som fastighetsskötare men dessförinnan som frisör i 28 år varav 20 år som egenföretagare. I sin ungdom spelade han fotboll – först i Ludvika sedan AIK, VSK, Skiljebo, VIK och Syrianska – och därefter var han tränare i de två senare klubbarna. Han har 22 pojk- och fyra U21-landskamper på sitt ”samvete”.

Roger har också arbetet som assisterande pro på Skerike GK i tolv år och de senaste tre åren haft ansvaret för Västmanlands elitjuniorer i golf. Han har hcp +1.

Roger får du kontakt med på telefon 070-290 24 70
eller via mejl Roger.Sundin@fullerogk.se

Under Kurser hittar du det stora utbudet av kurser våren 2017.

Cobra irons demodag FotorTa chansen
att testa
Cobra-klubbor

Torsdagen den 11 maj klockan 15-19 har du chansen att test (årets) klubbor från Cobra. Du kan boka 30 minuter i Trackman gratis för att prova ut skaft, grepp och klubbhuvud för att förbättra din golf. Du får 10% på allt som beställs på demodagen.

Proverksamhet 2017, uppdaterad: 2017-05-09 20:37:12