Roger Sundin – vår populäre pro

Roger Sundin 2017 FotorFullerö GK:s pro Roger Sundin är en stor tillgång för klubben. Liksom under tidigare vintrar arbetat han med sponsring och marknadsföring vid sidan av tränarverksamheten.

Roger har, innan han anställdes på FuGK, de senaste åren jobbat som fastighetsskötare men dessförinnan som frisör i 29 år varav 20 år som egenföretagare. I sin ungdom spelade han fotboll – först i Ludvika sedan AIK, VSK, Skiljebo, VIK och Syrianska – och därefter var han tränare i de två senare klubbarna. Han har 22 pojk- och fyra U21-landskamper på sitt ”samvete”.

Roger har också arbetet som assisterande pro på Skerike GK i tolv år och de senaste fem åren haft ansvaret för Västmanlands elitjuniorer i golf. Han har hcp +1.

Roger får du kontakt med på telefon 070-290 24 70
eller via mejl Roger.Sundin@fullerogk.se

2018 Portugal-traning FotorTräningsläger
på Campo Real
i Portugal

Hemma i Sverige är det mycket vitt. Här är nästan hela gänget som i mars 2018 är i Portugal på träningsläger med Roger Sundin. Här bjuds man på Pommac-bubbel på 1:a tee.

Ytterligare en resa till Portugal i vår

Missade du golfresorna med pro Roger Sundin i vår så finns här ett alternativ för 50+-are – utan Roger. Du får anmäla dig per mejl/telefon direkt Tee2greentravel.
Resa till Portugal för 50+-are 17 april 2018.

Nästa chans med Roger blir i höst till Toscana.
Läs mer här och anmäl dig här: http://tee2greentravel.nesolutions.se/fullero-gk/toscana-2018/

Proverksamhet 2017, uppdaterad: 2018-03-08 14:11:28