Hemsidan - lättare att hitta info

Vi strävar efter att det skall vara lätt att hitta till de olika informationsdelarna. Kolla in och ge oss gärna feedback till info@fullerogk.se

Huvudmenyn med "rullgardiner" hittar du som ett mörkgrått band längst upp. Där kan du lätt se innehållet i respektive huvudrubrik. Även huvudrubriken är klickbar och innehåller alltså information, t.ex. "Banan". Prova dig fram!

Det som har med klubbens organisation, medlemskap etc. hittar du under "Klubben".
Kommittéernas sammansättning och verksamhet beskrivs under "Kommittéer" osv.

Startsidan består av sex olika informationsrutor, aktuell kalender, annonser samt ett antal intressanta länkar.

Den översta informationsrutan innehåller i sig några aktuella artiklar som rullar med några sekunders intervall. Om du håller cursern över artikeln stannar rullningen tills du flyttar bort cursern.

De två mellersta rutorna innehåller olika erbjudanden m m. Håll ögonen öppna och passa på när något intressant tilltalar dig.

De tre nedre rutorna innehåller normalt i tur och ordning Kommande event, Referat respektive Nyhetsnotiser.

Inlog/info medlemmar (under "Klubben"). Denna når du som är medlem med särskild inloggning. Uppgifter för inloggning hittar du på din faktura från klubben.
Här hittar du t.ex.:

• Matrikel med alla medlemmar
  • Verksamhetshandbok (VHB)
  • Årsmöteshandlingar och protokoll.

OBS - Försök inte ändra några inloggningsuppgifter, då stör du nämligen övriga medlemmars möjligheter!!

Hemsidan - lättare att hitta info, uppdaterad: 2017-03-29 14:33:42