Träningstider och Golfskolan 2017

Information om träningstider
för junior och elit på Fullerö GK

I diskussion med ledare och Pro har vi från 2017 bestämt oss för att arbeta på följande sätt med vår junior- och elitsatsning:

Elitgrupp

Denna grupp har under vintern fått träna med vår Pro – Roger Sundin, och detta har skett på söndagar i Wenströmska skolans gymnastiksal.
Tanken med denna träning är att det inte ska vara så stora ”ledigheter” mellan säsongerna, så det är av stor vikt att dessa ungdomar kontinuerligt tränar hela året.

Från och med vecka 17 (24-30 april), onsdag kommer denna grupp att träna för Roger
Måndagar  18.00-19.30
Fokus på teknik
Onsdagar  18.00.20.00
Spel på stora banan

Utvecklingsgrupp

Denna grupp har också fått möjligheten att träna under vintern under Rogers ledning. Gruppen är sammansatt utifrån träningsresultat under 2016. Dessa ungdomar är från 8 år och uppåt.
Tanken med denna grupp är att utveckla spelare som i framtiden kan gå vidare till Elitgrupp. Även här kommer vår Pro Roger Sundin att leda träningarna för att kunna följa utvecklingen hos varje individ i gruppen.

Från och med vecka 17 (24-30 april), tisdag kommer denna grupp att träna för Roger
Tisdagar     17.30-18.30
Fokus på teknik
Torsdagar   18.00-20.00   Spel på stora banan

”Golfgrund”

Här är tanken att de som är intresserade av golf ska få lära sig detta från grunden. Det är av stor vikt att alla i denna grupp får göra detta på lekfullt, men teknikorienterat sätt.
Gruppens medlemmar är mellan 5 och 10 år, och ska vartefter kunna komma vidare i vår utvecklingsgrupp när man når denna nivå i kunskap.

Gruppen kommer att instrueras av en föräldragrupp som hela tiden utvecklas av Roger Sundin, och på följande tider
(Även denna träning startar vecka 17, tisdag)
Tisdagar     17.30-18.30
Fokus på teknik och golfens grunder.
Torsdagar   18.00-19.00   Spel på korthålsbana.

Övrig information gällande vår juniorverksamhet

Vecka 26 – ”golfskolan”

Vår populära golfskola vecka 26 är fullbokad för i år. Intresseanmälan till nästa års golfskola går bra att skicka till patrik@exin.se.

Här kommer våra juniorer att få möjligheten att under ordnade former kunna fördjupa sitt golfkunnande under en vecka hos oss på Fullerö GK.
Vi kommer från måndag till fredag klockan 9.00–15.00 på dagarna att ha schemalagda träningspass där alla som är med får kunskap utifrån var man är på ”kunskapsstegen”.
Vårt mål med veckan är att ge de som redan spelar golf ytterligare möjligheter att förbättra sitt spelande och teknik. För de som aldrig spelat golf finns här en jättemöjlighet att kunna starta sitt golfande på bästa sätt.
Tjejer och killar i åldrar 5-12 kan anmäla sig till denna vecka på vårt kansli, eller på mail till patrik@exin.se, så skickar vi mer info till Er när vi kommer närmare denna vecka.

Priser;
För medlemmar           1 000 kr
För icke medlemmar    1 800 kr

I priset ingår startkit och måltider.
Vi har ett begränsat antal klubbor/set som kan lånas under denna vecka.

I Er anmälan vill vi ha barnets namn, födelsenummer, telefonnummer och mailadress till målsman.

Vid frågor om juniorverksamheten på Fullerö GK, vänligen vänd Er till
Roger Sundin         Pro                              0702-90 24 70