Svaren på tipspromenaden:
11. En lunch på helg kostar 120:– i restaurangen
12. Det finns 18 bäddar (14+4) på FulleröHus/BackStugan

golfensdagtipspromenadsvar, uppdaterad: 2017-05-21 13:50:32

ICA MAXI golfen lockade 64 par till en härlig golfrunda i perfekt golfväder !

Tack till alla som ville vara med idag !

Det blev en jämn kamp i täten, 3 lag på 63 slag netto. 1:a Lena Bergh o Tommy Öhman, 2:a Elisabet Persson o Håkan Bohlin och 3:a Minyoung Lee o Sichun Lee. Grattis till mycket bra spel.

Närmast hål Anna-Maj Melin och Bengt-Åke Zetterqvist.
LongDrive Katarina Erixon och Dennis Hilmarsen.

/TL

ICAMAXI2016, uppdaterad: 2016-08-20 16:49:14

Roggas 4-manna scramble lockade många gäster till Fullerö GK's fina bana.

39 stycken 4-manna lag, kämpade sig igenom tuffa flaggplaceringar, toppen-greener och härligt väder. Alla lag gick under banans par. Bra kämpat alla. Bäst blev gäster från VästeråsGK, SkerikeGK och WäsbyGK på  57 slag netto. Mycket bra !
Därefter kom många både på 58 och 59 netto, vilket är ju toppenresultat !!!
Solen kom fram mer och mer under dagen och gjorde det hela till en toppendag på banan.
Tack Roger för fixande av tävling 'Roggas 4-manna scramble' och till sponsorerna du har ordnat.
/TK FuGK

Roggas4manna, uppdaterad: 2016-08-13 18:31:38

Tack till alla som var med på KM i helgen !

Vädret var på vår sida och det var ett bra golfväder hela helgen. Lagom varmt och inget regn.

Det blev en rafflande kamp efter 9 hål på söndagen mellan Patrik (Patan) Hallonsten och Joakim Kristiansson, men under de sista hålen gick Patrik lite bättre och blev årets KM-MÄSTARE HERRAR på totalt 216 slag (efter 54 hål) och på 2:a plats med 223 slag kom Joakim och som 3:a kom Johan Ericsson med 225 slag.

På damsidan gick Linn Forsmark runt på en 71:a (banrekord ?) och blev också KM-MÄSTARE DAMER med 147 slag (efter 36 hål), 2:a Elsa Perman 174 slag, 3:a Mia Karlsson 188 slag.

Tack alla som på något sätt gjorde allt till en trevlig helg på golfbanan.
TK FuGK

2016-km, uppdaterad: 2016-08-09 18:59:42

Tack till alla spelare, banarbetare och sponsorer för en lyckad Golfvecka 2016 på Fullerö GK

Då är 2016 års golfvecka till ända och vi har haft både regn och sol. Under måndagen och tisdagen fick vi genomföra tävlingarna med att öppna och stänga paraplyet, av och på med regnkläderna under hela rundan. Onsdag, torsdag och fredag hade vi bättre tur med vädergudarna. Skönt att spela utan regn, det blir lite roligare då.

Måndagens sponsor var Salong Unik, där fanns priser från fotbad med fiskar till hårinpackningar av olika slag.
Tisdagens sponsor var Member24 som hade representant ute på banan hela dagen. Vi fick info om alla möjligheter till att träna. Member24's VD, Mats, kom också ut och berättade om deras gym och förättade också prisutdelningen. Mycket trevligt när sponsorerna är med vid prisutdelningen.
Onsdagen sponsor var Aros Sport Media som hade McIlroy böcker som både är numrerade och signerade, SHL böcker som också är numrerade och signerade och därtill SportLexicon till priser.
Torsdagens sponsor var Clarion Hotel Sign som hade övernattningar med bl a middag och SPA.
Fredagens sponsor var Bistro Gränden där priserna var presentkort till sin restaurang.
ICA Kolsva som sponsrat med matkassar till närmast hål tisdag och torsdag

Alla resultat finns under respektive tävling på golf.se

Tack alla för en trevlig vecka på Fullerö GK
/TK FuGK