Att göra i Västerås

Att göra i området runt Fullerö GK och Västerås

Det finns mycket att göra om du har en golffri dag eller bara vill se dig omkring.

Visit Västerås hemsida har mycket att erbjuda.

Västerås är beläget vid Mälarens strand i Västmanland, cirka en timme med bil från exempelvis Stockholm och Uppsala. Med sitt fantastiska läge i Sverige är det enkelt att resa hit. Effektiva buss- och tågförbindelser, E18 som går strax utanför citykärnan och Västerås flygplats som också ligger ett stenkast från city.
Fullerö GK ligger ca 6 km från centrum i Västerås. Eftersom det inte finns någon buss som går nära golfklubben rekommenderar vi taxi, tex Sverigetaxi 021 – 170 000

Cykel
Västerås har många cykelbanor och du tar dig in till city med cykel på ca 25 minuter längst med Mälaren.

Laddplatser
Vi har 8 ladd-platser på parkeringen om du kommer med elbil.

Lövudden badplats

Här finns stora gräsytor, en brygga och en liten sandstrand som lämpar sig väl för barnfamiljer. Det finns grillplatser (ta med egen kol) och toalett.
Här finns också ett soldäck och en liten lekplats.

Tidö Slott

Ett härligt utflyktsmål är Tidö Slott med bara en kvarts resa med bil från golfklubben.

Aktiviteter
Vill du aktivera dig förutom golf, så finns Aktivt Uteliv på ön Björnö. Där finns höghöjdsbana, kajak mm.