Bana

18-hålsbanan. En park- och skogsbana i skön natur

Banan förbättras och moderniseras planmässigt – vi arbetar efter en plan som vi kallar ”Attraktivare Fulleröbana”. Inför 2016 lades stort arbete ner på att rensa och utvidga (slänta) dammar och diken på banan.

Den uppdaterade Attraktivare Fulleröbana” för 2019 hittar du här.

Banan, som indexerades om inför 2017, är lika välkomnande för damer som för herrar. Vi har fyra banlängder – tee59, tee56 (ordinarie herrtee), tee47 (ordinarie damtee) och tee38 – för att du ska finna en lämplig bana. På Fullerö finns det bland annat vattentoaletter på båda 9-hålsslingorna och samtliga tee har samma status i skötseln.

Bankarta

Klicka för större bild

Fulleröfilmen

Närspelsbanan

Fullerö är numera en av de golfklubbar i landet som använder Golfäventyret i sin verksamhet. Golfäventyret är spelarutveckling för barn, där de steg för steg utvecklas som golfare – en uppgiftsinriktad inlärning istället för resultatinriktad.

För den som vill träna närspel finns markeringar för 30, 50 och 70 meter från green. Och vill man hellre ägna sig åt footgolf (fotbollsgolf) finns en betydligt större kopp vid sidan av greenerna.

Även Du som inte är medlem i någon golfklubb erbjuds möjlighet att prova på spelet. Allt Du behöver göra är att lösa greenfee samt att gå tillsammans med en spelare som har minst Grönt Kort. Detta för att säkerställa att du inte blir en fara för dig själv, en medspelare eller för banan. Normalt är det inte så svårt att hitta någon sådan spelare i närheten av närspelsbanan, om du bara tar mod till dig och ställer frågan.
Klubben har tecknat försäkring mot eventuella olyckor.

Klicka för större bild

Klubbsamarbeten

Torshälla GK och Arboga GK

• Fullvärdig medlem spelar fritt alla dagar i veckan
• Vardagsmedlem och Greenfeemedlem betalar full greenfee.

Övriga vänskapsklubbar och samarbeten:

KlubbnamnErbjudande
Avesta GK100 kr rabatt alla dagar i veckan för fullvärdiga medlemmar
Enköping GKRabatt 100 kr helgfri måndag-fredag
Falun-Borlänge GKMedlemmar i Fullerö GK och Aspeboda GK har under säsongen rätt att spela 2 rundor fritt på varandras 18-hålsbanor. Fritt spel på respektive banan gäller från 15 maj till 31 oktober. Spel får ske vardag som helg. Respektive klubbs ordinarie regler för bokning av starttider gäller. Fritt spel gäller för fullvärdiga medlemmar i respektive klubb. Överenskommelsen gäller inte vid tävlingar.
Hagge GK25% rabatt på ordinarie greenfee alla dagar för fullvärdig medlem
Kumla GKRabatt 100 kr alla dagar för fullvärdiga medlemmar och juniorer
Lindesberg GKRabatt 25% helgfria måndag-fredag (juniorer 50 kr)
Norrköping Söderköping GK300 kr i greenfee helgfria vardagar, juniorer spelar fritt alla dagar
Mälarbaden GKHalv greenfee på vardagar
Älvkarleby GKMedlemmar i Fullerö GK och Älvkarleby GK har under säsongen rätt att spela 2 rundor fritt på varandras 18-hålsbanor. Fritt spel på respektive banan gäller från 15 maj till 31 oktober. Spel får ske vardag som helg. Respektive klubbs ordinarie regler för bokning av starttider gäller. Fritt spel gäller för fullvärdiga medlemmar i respektive klubb. Överenskommelsen gäller inte vid tävlingar.