Boka boende hos oss. Du kan boka från 30 april

Bo i egen husbil/husvagn

Här har vi idag 7 iordninggjorda platser med el och dom är markerade med gräs/grus och vi ser helst att du backar in till elstolpen. Det är ur en säkerhetsaspekt för att man ska kunna åka iväg snabbt om det skulle uppstå en brand el dyl. Vi har 4 meter gräs mellan platserna, som är rekommenderat avstånd. Bilar till husvagn parkeras med fördel på den ordinarie parkeringsplatsen vid infarten till klubben.

Parkeringen finns tillgänglig från kl. 13:00 och utcheckning före 13:00 nästa dag. Om du har en sen starttid ser vi gärna att du lämnar ställplatsen och parkerar på den ordinarie parkeringsplatsen innan du går ut och spelar.

Parkering kostar 225,- per dygn i samband med golfspel och för icke-golfare kostar det 325,- per dygn.

Gå in på boknings-formuläret nedan och boka din plats!
Informera shop vid ankomst

På ladans baksida mot husbil/-vagnparkeringen finns diskbänk med kallvatten/dricksvatten, det finns också en 50 meter vattenslang om du vill fylla på vattentanken i din husbil/-vagn. Vi har ingen tömning av vare sig gråvatten eller latrin. På ladans kortsida har vi sopsortering, det finns kompostpåsar i brevlådan vid soptunnorna. Fortsätter du runt ladan så har du omklädningsrum/wc, öppet 05:00-23:00

Bo på golfbanan – helt nyrustat 2024!

Välkommen till ett trivsamt boende på Fullerö Golfklubb.

Vi kallar boendet för Fulleröhus och det är ett självhushåll med fyra sovrum, med två bäddar i varje rum, ett gemensamt fullt utrustat kök och ett stort allrum med gott om plats för åtta personer. I boendet finns det två gemensamma toaletter varav den ena också har en dusch. Vägg i vägg ligger damernas och herrarnas omklädningsrum med ytterligare duschar och toaletter öppet 05:00-23:00
Boende tillgängligt från kl. 15:00
Utcheckning senast kl. 11:00

Du som bor här ska vara golfare, dvs inneha ett golf-id.

Restaurangen erbjuder frukost, lunch och middag med fullständiga rättigheter. Beställning sker i webbokningen eller direkt till krögaren på plats.

Golfpaket – för ett rum för två personer inklusive varsin greenfee betalar ni:

● På vardagar 1 800 kr
● På helger 2 000 kr

Är du ensam spelare och bokar ett rum för dig själv är priset inklusive en greenfee:
● På vardagar 1 200 kr
● På helger 1 300 kr

Varför inte komplettera med en extra runda och då använda Golfamore (fd Golfhäftet). Golfamore gäller på vardagar på Fullerö.

Om ni är en större grupp eller har några speciella önskemål eller frågor, så är ni välkomna att höra av er till receptionen på Fullerö under dess öppettid.
Förutom själva rummet ingår ett lakan/handduks-set.

Vi hälsar er välkomna till ett trivsamt boende och golfrunda på Fullerö.

Gå in på boknings-formuläret nedan och boka din plats!
Informera shop vid ankomst

Möjlighet att tvätta och tumla, kontakta reception.

Se mer foton på kök och allrum

Hjärtstartare finns utanför reception/shopen.
Telefon reception/shop 021-502 62

Vill du ändra/söka din bokning ?