Damer 2021

Anmäl dig till hemliga resan senast den 2 augusti. Vi åker den 5 augusti 2021. 

HEMLIGRESA

Den 5 augusti åker vi till hemligt mål. För 600 kr får du resa, kaffe o smörgås vid ankomst, greenfee, lunch efter spel samt prisutdelning. Jag kommer att ha en släpkärra där vi lägger alla bagar och vagnar. Beroende på hur många vi blir så behöver vi några bilar, vi kan vara max 4 personer/bil, milersättning utgår till föraren. Återkommer med mer information innan resan.

Anmälan till mig Marianne, marianne@skultunaintressenter.se senast 2 augusti. Inbetalning till mig via swish 0707693308 eller konto Nordea 3044 0886309 glöm inte att notera från vem.

Golfhälsningar

Marianne Ericson

Damkommittén

Damer 2021

Det blir ingen kick-off i år pga rådande omständigheter, därför kommer lite information vad vi har tänkt oss i år med förutsättning att tävlingar får anordnas.

Seriespelet drar i gång i maj se spelprogram nedan, är du intresserad att vara med anmäl dig redan nu till resp lagledare. Mailadress till Carina e.carina.westberg@telia.com tel 070-612 21 56 och Marianne marianne@skultunaintressenter.se tel 070-769 33 08. Laget består av 6 st spelare varav de 3 bästa räknas så du behöver inte vara rädd för att misslyckas. Du spelar på ditt handicap. Tävlingarna startar normalt kl 13.00 och du betalar avgiften vid starten helger 220 kr och vardagar 160 kronor. Det här är ett mycket bra sätt att komma ut på olika banor till ett förmånligt pris och att representera klubben. Vi kommer även att delta i matchspel. Tisdag kvällar spelar vi som vanligt från kl 17.30 ingen anmälan krävs det är bara att ansluta håll utkik på Facebook sidan. Några kvällar tänkte vi ha lite ”tävling” för att lära oss om olika spelsätt vi spelar 9 hål och de som vill, träffas efteråt för lite fika.

Rogers dam dag 15 och 16 maj  en heldag med träning, fika och lunch du kan redan nu anmäla dig på hemsidan.

Söndagen den 20 juni har vi en damtävling, partävling med 2 olika spelsätt bäst boll och scramble med start från två tee. Många fina priser.

Klubben har tagit fram nya kläder med Fullerös logga. Vi skulle vilja att de som spelar seriespel eller matchspel har lika tröjor därför kommer vi att rabattera dessa. 15% till de som ställer upp för klubben.

Hemliga resan får vi återkomma till senare.

Det mesta kan du läsa på hemsidan och vi skriver även på Facebook gå gärna in där den heter Damgolf Fullerö.

Med hopp om en fin golfsäsong

Damkommittén