Damer 2023

Damer [Seriespel 2023] se länken till VGDF

Seriespelet drar i gång i maj, är du intresserad att vara med anmäl dig redan nu till resp lagledare. Mailadress till Carina e.carina.westberg@telia.com tel 070-612 21 56 och Marianne marianne@skultunaintressenter.se tel 070-769 33 08. Laget består av 6 st spelare varav de 3 bästa räknas så du behöver inte vara rädd för att misslyckas. Du spelar på ditt handicap. Tävlingarna startar normalt kl 13.00 och du betalar avgiften vid starten – helger 240 kr resp.  vardagar 180,-/spelare och speltillfälle. Arrangerande klubb behåller 180,- resp. 120,- , resterande 60,- går till prisbord. Det här är ett mycket bra sätt att komma ut på olika banor till ett förmånligt pris och att representera klubben.

Vi kommer även att delta i matchspel det ansvarar Anna-Maj Melin för.
Hör av dig till Anna-Maj (am.gangholmen@gmail.com) om du har frågor och/eller vill anmäla ditt intresse att ingå i laget vid någon av följande matcher:
25 maj kl.16:00: Borta mot Ängsö
12 juni kl.16:00: Hemma mot Frösåker
I augusti har vi två bortamatcher (Västerås och Sala) och slutligen möter vi Skerike hemma i början av september. Ingen av dessa matcher har något fastställt datum än. Info kommer lite längre fram.
Nästa vecka (11/5) spelar vi årets första match mot Köping på hemmaplan. Håll tummarna!
Vid hemmamatch betalar man 75:- för kaffe och macka efter nio hål och vid bortamatch kostar det 150:- totalt (75:- för fikat och 75:- till klubben)
Hälsningar Anna-Maj

Från och med 2 maj drar våra damtisdagar igång. Vi går de sista 9 hålen, första bollen startar 17.30. Anmäl senast måndag eftermiddag till e.carina.westberg@telia.com eller gå in på vår facebookgrupp Damgolf Fullerögk. Välkomna!