Damer hemliga resan 5 aug 2021

Damerna hemliga resa startade 7:00 på morgonen från Fullerö’s parkering. 22 damer redo att utforska en plats och bana som det var bara chaufförerna som visste vart vi skulle.
Du som passagerare fick gissa vart vi skulle men även tid skulle antecknas. (ingen gissade rätt!)
Det tog knappt 2 timmar och vi kom fram till Johannesbergs GK i Rimbo. 
Ett slott och en golfbana och härligt golfväder – perfekt.
Vi startade upp med den, alltid inkluderade, putt-tävlingen. En ny boll och 3 försök på en förbestämd start och vald flagga. Lena började med att göra en perfekt putt som gick i hål !!! Då var det bara 21 personer till att se till att dela på potten! Anita lyckades sätta en boll i hål och dagens sista putt från Mia gick också i hål. 3 personer fick dela på de 22 bollarna som var potten.
Då var smörgåsarna och kaffet fixat och vi fick invänta våra starttider. En stund på rangen blev det också tid till för de som ville.
Då var det snart dags för tee-time. En trevlig bana och greenerna var i topp-form !!! Det var en hel del greener på skrå men mycket bra. Några regndroppar förgyllde vår runda – det är ju en utomhussport så det kan man förvänta sig. 
Lunch efter att sista bollen kommit in efter 4 timmar och vi fick avnjuta en pulled-pork-hamburgare, som smakade toppen. 
PRISUTDELNING !
Grattis Cia Westberg som vann på 69 netto, 2:a Mia Karlsson på 71 netto, som också gjorde den enda birdien idag. 3:a Marianne J på 72 netto.
Alla får pris och alla var supernöjda över en toppenfixad dag och tusen tack Damkommittéen för en dag med trevligt sällskap och bra arrangemang.
/ vi som var med på resan !