Damsektion

Damer 2024

—————————————————

Hemliga resan 2024

Nu är den bokad vår hemliga resa, går till ???????
Vi åker den 22 augusti från parkeringen på Fullerö kl 07.00.
Pris 855 kr, för det får du greenfee, kaffe och macka vid ankomst, putt-tävling, lunch efter avslutat spel och en trevlig bussresa med aktiviteter.
Anmäl dig till marianne@skultunaintressenter.se senast 18.8.

/Damsektionen
———————————————————–
Gå gärna med i fb-gruppen ’Damgolf Fullerögk

Tisdagsgolf
Från och med 2 maj drar våra damtisdagar igång. Golfen spelas över 9 hål och start sker från 10:e hålet,  (hål 1 eller 10 beroende på vilken vecka).
Starttiderna är numera 17:30, 17:40, 17:50.
Anmäl senast måndag eftermiddag till e.carina.westberg@telia.com, med mail/sms eller vår facebookgrupp Damgolf Fullerögk.
Välkomna!
/Carina W

—————————————————

Lite information från Kick-offen damer

Birdie trädet finns på plats och det gäller from 3/5. Skriv upp dina birdies gäller både tävling och sällskapsspel.

Har du kläder eller skor du vill sälja. I omklädningsrummet kommer finnas en klädstång där du hänger det du vill sälja, du ansvar själv för det du hänger där. Skriv namn, storlek, telefonnummer och pris. Betalning sker med swish. Det kommer även upp en anslagstavla där vi kommer lämna aktuella händelser.

Det blir en kväll med Roger, för serie- och matchspelande damer den 23/5 kl. 17.30, pris 100:-. Du förbinder dig att spela minst 1 gång. Anmälningslistan ligger i receptionen max 15 deltagare.

———————————————–

Länk till VGDF Damer seriespel mm

Seriespelet drar i gång i maj, är du intresserad att vara med anmäl dig redan nu till resp lagledare.
Mailadress till Carina e.carina.westberg@telia.com (helg) tel 070-612 21 56 och Marianne marianne@skultunaintressenter.se (vardag) tel 070-769 33 08. Laget består av 6 st spelare varav de 3 bästa räknas så du behöver inte vara rädd för att misslyckas. Du spelar på ditt handicap. Tävlingarna startar normalt kl 13.00 och du betalar avgiften vid starten – helger 240 kr resp.  vardagar 180,-/spelare och speltillfälle.
Arrangerande klubb behåller 180,- resp. 120,- , resterande 60,- går till prisbord. Det här är ett mycket bra sätt att komma ut på olika banor till ett förmånligt pris och att representera klubben.
Mail till alla damer har gått ut både för vardag- och helgspel.

Vi kommer även att delta i matchspel, det ansvarar Anna-Maj Melin för. Mail har gått ut även för detta till alla damer.
Hör av dig till Anna-Maj (am.gangholmen@gmail.com) om du har frågor och/eller vill anmäla ditt intresse att ingå i laget vid någon av följande matcher:
8 maj kl.15:00, 15:10: Borta mot VGK
Gällande resterande matcher har jag än så länge bara följande datumintervall:
16-23/5 – Skerike hemma
30/5-7/6 – Sala borta
2/7 – Surahammar borta kl.14:20
15-22/8 -Tortuna borta
29/8- 5/9 – Frösåker hemma
15-19/9 – Köping borta
Vid hemmamatch betalar man 75:- för kaffe och macka efter nio hål och vid bortamatch kostar det 150:- totalt (75:- för fikat och 75:- till klubben)
Hälsningar Anna-Maj