Funktionärsgolfen

Tack alla Fullerö GK funktionärer för säsongen 2020 !

Söndagen den 27 september bjöd styrelsen in alla våra ideella funktionärer till en trevlig dag med golftävling och lite samkväm efteråt. Vi var 28 deltagare men alla andra funktionärer som inte hade möjlighet att deltaga ska veta att klubben inte kan fungera utan ert ideella arbete, ingen nämnd och ingen glömd ! 

Vi spelade en runda slaggolf med närmast hål på 3:an och vi hade även bjudit in våra framgångsrika juniorer som i år vann Västmanlandsserien både för flickor och pojkar och det visade sig att våra juniorer verkligen levde upp till sitt rykte.Vann gjorde Stella Havel (13 år) med imponerande 66 slag netto och på andra plats kom Sanna Lindfors (12 år) med 68 slag netto.Prisplatserna 3 och 4 vanns av Jonas Toftner  och Mikael Eklund, båda med 72 slag netto. Närmast hål var bland damerna Birgitta Chapman bäst och bland herrarna Johannes Bonnevier. 

Vädret var inte helt på topp och det var lite kyligt och blåsigt, så när vår ordförande Tony Carlsson med son Axel dök upp i golfbil och bjöd på varmt kaffe och bulle blev vi alla lite varmare och humöret steg.

Ännu en gång stort tack till alla ideella medlemmar som gör ett fantastisk arbete på klubben, utan er går det inte att driva en golfklubb.

Hälsningar
Styrelsen
Fullerö GK