Gäster

Välkommen att spela golf hos oss!

Fullerö Golfklubb ligger i västra Västerås, men ändå på ”landet” 6 km från stans centrum. Klubben har bland annat en 18-hålsbana, en närspelsbana, restaurang, boende, pro, shop och ett stort och populärt träningsområde. Vi har i dag cirka 1200 medlemmar i blandade åldrar och kan ta emot ytterligare ungefär 150.

Våra ledord är roligt • enkelt • öppet.

Gäster

Gäster är hjärtligt välkomna till Fullerö GK.
Vi har boende i FulleröHus och ställplatser för husbil/husvagn.

Banan

18-hålsbanan är en utmanande och omväxlande park- och skogsbana. Tider bokar du enklast på golf.se eller i receptionen på telefon 021-502 62.

Närspelsbanan

Perfekt för nybörjare att träna grunderna på och det krävs inget grönt kort för att spela. Hålen är mellan 70 och 115 meter långa.

Restaurangen

Fullerö Kvarterskrog har bra öppettider. Se mer under Äta/Bo.

Övningsområdet

Träningsmöjligheterna på Fullerö är mycket bra. Vi har flera puttinggreener, chippinggreener, övningsområde med greener för pitchar och wedgar samt en range med infravärme, tak, bunker och belysning.

Boendet

Fullerö GK har i år 2024 helt nytt renoverat boende i FulleröHus.

Välkommen till ett trivsamt boende på Fullerö Golfklubb.

Vi kallar boendet för Fulleröhus och det är ett självhushåll med fyra sovrum, med två bäddar i varje rum, ett gemensamt fullt utrustat kök och ett stort allrum med gott om plats för åtta personer. I boendet finns det två gemensamma toaletter varav den ena också har en dusch.

Padel

Välkommen att spela på våra två padelbanor!
Våra padelbanor är sedan början av april öppna och redan har många upptäkt hur härligt det är med utomhuspadel hos oss på Fullerö.’

Vi är väldigt stolta över vår anläggning som i och med detta tagit ytterligare steg mot målen i vårt visionsarbete – att stärka vår attraktionskraft.
Banan är öppen för bokningar alla dagar mellan 07:00 och 22:00. Om det behövs finns belysning för de sista timmarna.