Ställplats

Bo i egen husbil eller husvagn

Husbil-/Husvagnsplats på Fullerö GK

STÄLLPLATSERNA ÄR STÄNGDA FÖR SÄSONGEN
NYTT BOKNINGSSYSTEM KOMMER UNDER VÅREN 2024

Hej o Välkommen till Fullerö GK

Här har vi idag 7 iordninggjorde platser med el och dom är markerade med gräs/grus och vi ser helst att du backar in till elstolpen. Det är ur en säkerhetsaspekt för att man ska kunna åka iväg snabbt om det skulle uppstå en brand el dyl. Vi har 4 meter mellan platserna, som är rekommenderat avstånd. Bilar till husvagn parkeras med fördel på den ordinarie parkeringsplatsen vid infarten till klubben.

Parkeringen finns tillgänglig från kl. 13:00 och utcheckning före 13:00 nästa dag. Om du har en sen starttid ser vi gärna att du lämnar ställplatsen och parkerar på den ordinarie parkeringsplatsen innan du går ut och spelar.

Parkering kostar 200,- per dygn i samband med golfspel, för medlem(fullvärdig) Fullerö GK 125,- för icke-golfare kostar det 275,- per dygn. 
– Boka innan du parkerar på ställplatsen
– Ange ’ställplats’ + platsnummer i swish-meddelandet
– Betala med Swish 123 442 55 34 eller i shopen
– Informera shop vid ankomst

På ladans baksida mot husbil/-vagnparkeringen finns diskbänk med kallvatten/dricksvatten, det finns också en 50 meter vattenslang om du vill fylla på vattentanken i din husbil/-vagn. Vi har ingen tömning av vare sig gråvatten eller latrin. På ladans kortsida har vi sopsortering, det finns kompostpåsar i brevlådan vid soptunnorna. Fortsätter du runt ladan så har du omklädningsrum/wc som är öppet dygnet runt.

Hjärtstartare finns utanför reception/shopen.
Telefon reception/shop 021-502 62

Vi har satt upp skyltar vid infarten till Fullerö GK, så du ska hitta till ställplatserna.

Vi hoppas att du får en trevlig vistelse hos oss.

/ Fullerö GK

Klicka för större bild
Klicka för större bild
Klicka för större bild