Greenfee 2019

18 hål9 hålNärspelsbanan
Vardagar420 kr220 kr100 kr
Helger och helgdagar520 kr330 kr100 kr

Greenfeemedlem  betalar halv greenfee efter två fria rundor.

Gäst till fullvärdig medlem i samma boll får 80 kr rabatt på ordinarie greenfee.

Juniorer

18 hålNärspelsbanan
Vardagar210 kr50 kr
Helger och helgdagar260 kr50 kr

Västmanlands juniorer spelar gratis 15 juni – 15 augusti 2019 på 18-hålsbanan och Närspelsbanan.

Västmanlandsgreenfee

Seniorer: Rabatt 80 kr på ordinarie greenfee helgfria vardagar före kl 15.00, gäller fullvärdiga medlemmar.
Juniorer: Rabatt 40 kr på ordinarie greenfee helgfria vardagar före kl 15.00.

Gäller för:
Västerås GK, Skerike GK, Frösåker GK, Orresta GK, Tortuna GK, Ängsö GK, Surahammars GK, Sala-Heby GK, Köpings GK

För Strömsholms GK och Hälla GK gäller:
Rabatt 40 kr för senior och 20 kr för junior helgfria vardagar för kl 15.00

Fullvärdiga medlemmar från Arboga GK och Torshälla GK:
Gratis spel genom klubbsamarbete alla dagar i veckan.

Vänskapsklubbar

• Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller liknande.
  • Rabatten gäller fullvärdiga medlemmar
  • KlubbnamnErbjudande
    Avesta GK100 kr rabatt alla dagar i veckan för fullvärdiga medlemmar
    Enköping GKRabatt 100 kr helgfri måndag-fredag
    Falun-Borlänge GKMedlemmar i Fullerö GK och Aspeboda GK har under säsongen rätt att spela 2 rundor fritt på varandras 18-hålsbanor. Fritt spel på respektive banan gäller från 15 maj till 31 oktober. Spel får ske vardag som helg. Respektive klubbs ordinarie regler för bokning av starttider gäller. Fritt spel gäller för fullvärdiga medlemmar i respektive klubb. Överenskommelsen gäller inte vid tävlingar.
    Hagge GK25% rabatt på ordinarie greenfee alla dagar för fullvärdig medlem
    Kumla GKRabatt 100 kr alla dagar för fullvärdiga medlemmar och juniorer
    Lindesberg GKRabatt 25% helgfria måndag-fredag (juniorer 50 kr)
    Norrköping Söderköping GK300 kr i greenfee helgfria vardagar, juniorer spelar fritt alla dagar
    Mälarbaden GKHalv greenfee på vardagar
    Älvkarleby GKMedlemmar i Fullerö GK och Älvkarleby GK har under säsongen rätt att spela 2 rundor fritt på varandras 18-hålsbanor. Fritt spel på respektive banan gäller från 15 maj till 31 oktober. Spel får ske vardag som helg. Respektive klubbs ordinarie regler för bokning av starttider gäller. Fritt spel gäller för fullvärdiga medlemmar i respektive klubb. Överenskommelsen gäller inte vid tävlingar.