Greenfee och Golfbil 2022

Vardagar450 kr300 kr100 kr
Helger och helgdagar550 kr375 kr100 kr

Heldags-greenfee gäller på Fullerö GK

Efter receptionens stängning – swisha er betalning, ange golf-id. Swish: 123 442 55 34

Greenfeemedlem  betalar halv greenfee efter två fria rundor.

Gäst till fullvärdig medlem i samma boll får 80 kr rabatt på ordinarie greenfee.

Golfhäftet gäller helgfria vardagar (måndag-fredag) på ordinarie greenfee

Vårdad klädsel gäller på Fullerö GK.

Vi har 4 ladd-platser på parkeringen.

Ändring av starttid för optimering av tillgängligheten.
Receptionen kan vid behov ändra din starttid upp till 20 minuter åt vardera håll i din bokning, så kolla din e-post (om du har valt att få mail vid bokning).

Regler för avbokning och No Show för medlemmar och gäster.
Avbokning måste ske senast 2 timmar innan spel annars debiteras/faktureras en No Show-avgift på 200 kr för medlemmar och faktisk greenfee för gäster.

Dusch och toalett finns i damernas/herrarnas omklädningsrum i samma byggnad som FulleröHus, öppet dygnet runt. Dusch-handduk hämtas i shoppen. Se öppettider längst ner på hemsidan.

Golfbil med intygGolfbil utan intyg
medlem med intygmedlem utan intyg
gäst med intyggäst utan intyg
250 kr500 kr
9-hål40% av ovanstående
Uthyrning golfvagn, gamla 2 hjul0 kr
Uthyrning golfvagn, nya 3 hjul50 kr

Juniorer

18 hål 9 hålNärspelsbanan
Vardagar225 kr 150 kr50 kr
Helger och helgdagar265 kr 170 kr50 kr

Heldags-greenfee gäller på Fullerö GK

Västmanlands juniorer spelar gratis 15 juni – 15 augusti  på 18-hålsbanan och Närspelsbanan.

Västmanlandsgreenfee

Seniorer: Rabatt 80 kr på ordinarie greenfee helgfria vardagar före kl 15.00, gäller fullvärdiga medlemmar.
Gäller för:

Juniorer: Rabatt 40 kr på ordinarie greenfee helgfria vardagar före kl 15.00.
Detta gäller (ej Hälla GK): Fritt spel för juniorer upp till 18 år i Västmanlandsklubbarna (ej Hälla GK) under sommarlovet (15/6-15/8) måndag – fredag ingen tidsbegränsning.
Gäller för:
Västerås GK, Skerike GK, Orresta GK, Tortuna GK, Ängsö GK, Surahammars GK, Sala-Heby GK, Köpings GK, Fagersta GK, Frösåkers GK

För Strömsholms GK och Hälla GK gäller:
Rabatt 40 kr för senior och 20 kr för junior helgfria vardagar före kl 15.00

Fullvärdiga medlemmar från Arboga GK och Torshälla GK:
Gratis spel genom klubbsamarbete alla dagar i veckan, mellan 1/5 – 30/9.