Golfveckan 2023

Årets golfvecka på Fullerö GK kan sammanfattas som ’typisk sommarväder’, 
sol, regn, åska och avslutas med en härligt grön golfbana. 

Våren har varit väldigt torr och sprickor i fairway trots idogt vattnande, men till slut så kom regnet och nu har vi en toppenfin golfbana. 

Tisdagen inledde golfveckan med Rexel 1-manna Scramble, populär tävling där du har 2 chanser på varje slag. 78 spelare totalt uppdelade i två handicapklasser. Vinnare i A-klass på 62 netto var Marcus Almgren, 2:a Sören Lindqvist på 62 netto och högre SHCP 3:a var Oskar Hellsing på 63 netto. Vinnare i B-klass på 64 netto var Mikael Eklund, 2:a Peter Brandt på 68 netto och 3:a Marianne Johansson på 68 netto med högre spelhandicap. Grattis! 

Onsdag hade vi Antenn & Parabolservice bästboll. 34 par spelare och vinnare var Lena och Mats med 45 poäng. 2:a Beatrice och Carina på 42 poäng och 3:a Peter och Sören på 41 poäng. Grattis! 
Även idag bjöds vi på en hel del sol och däremellan regnskurar. 

Torsdag hade vi Nordic Choice Hotels Irish Greensome, som sponsrade med hotellnätter. Med 49 par till start. Vinnare var Roger och Stefan på 68 netto, 2:a Beatrice och Lars Rickard på 68 netto med högre SHCP, 3:a blev Lena och Mats med 69 netto. 
Grattis! 
Även idag bjöds vi på sol och däremellan regnskurar. 

Fredagens sponsor var M&M Caravane 9 hål Bästboll, 9 hål Greensome där det kom 38 par. Vinnare var Eva och Jan på 65 netto och får spendera en weekend i lånad husbil. 2:a var Anders och Anders som blev väldigt glada över de fina gasolgrillarna dom vann. 3:a var Matts och Robert på 70 netto som också fick varsin grill.
Längsta drive: Eva Rodeholt och Bo Häggqvist.
Närmast hål: Lena Andersson och Jan-Erik Wall.
Grattis!
 

Lördagens M2 Plattsättning och M2 Kvick 2-manna Scramble, en mycket populär tävling som var mer än fullt anmälda, några veckor innan tävlingen. Tyvärr så kan vi inte släppa ut fler än 80 par så några hamnade på reservlistan och några kom med ändå då några behövde avboka sig. Mesta dagen med sol och så förstås några regnskurar och lite åska.  
Vinnare idag var Johnny och Melwin på 59 netto, 2:a kom Fredrik och Lars på 61 netto och 3:a var Filip och Jimmy på 63 netto. Grattis! 
Närmast hål: Inga-Lill Leander och Sten-Åke Dunbäck 
Längsta drive: Camilla Fogbring och Herman Larsen. 

Då är årets golfvecka slut och vi tackar alla deltagare för denna gång.  
/TK FuGK