Damkommittén

Kommitténs åtaganden (ingår i Veterankommittéen 2020-02-22)

Kommitténs uppgift är att på bästa sätt ta hand om de kvinnliga medlemmarna i klubben. Kommittén medverkar också aktivt i det ideella arbetet för klubben, värnandet om klubb- och familjeandan samt punktinsatser vid tävlingar och andra klubbaktiviteter i gott samarbete med styrelse, anställda och andra kommittéer.

Kommittéen har följande ansvarsområden:

• Tävlingsverksamheten för damer
  • Övrig damgolfverksamhet

Damer golfsäsong 2020

Hej alla damer!
Som bekant råder restriktioner på golfbanan i och med Corona. Vi vill ändå informera vad som
händer inom damkommittén.
Västmanlandseriens samtliga omgångar (ställs in 2020-05-10 – 2020-06-30). Beslut angående
resterande omgångar och Hösttouren meddelas omkring 15.6. Matchspelet är helt inställt.
Ni som vill vara med och spela om det blir något senare hör gärna av er till
marianne@skultunaintressenter.se angående vardagsserien (tisdag) och helgserien till
e.carina.westberg@telia.com (söndagar)
Vårresan med VGDF är inställd.
Hur det blir med vår hemliga resa får vi återkomma till när vi vet hur det blir fram i augusti.
Vi har i alla fall bokat tisdag kvällar för sällskapsspel from 5 maj sedan varje tisdag kl 17.20, 17.30, 17.40 och 17.50.
26/5 var vi 13 stycken som spelade, så nu har vi utökat antal tider. Jättekul !
Öppet för alla damer gamla som nybörjare. Gå gärna med i facebook-gruppen ’Damgolf Fullerögk’, den använder vi till info bl.a. till tisdagsgolfen.
Damdag den 16 eller 17 maj kl 10-16. Max 12 personer/tillfälle
Heldag med spel på banan 9 hål, lunch och fika.
Puttning, chip, pitch, bunker, hybrid, drive och spelstrategi på banan.
Kostnad: 600 kr/person. Anmälan via kontakta-oss@fullerogk.se eller på telefon 021-50262.

Med förhoppning om att vi ses på golfbanan
Damkommittén

Damkommitténs sammansättning