Klubben

Fullerö Golfklubb – roligt • enkelt • öppet!

Fullerö GK är en hemtrevlig klubb strax utanför Västerås med en 18-hålsbana, en korthålsbana, ett stort träningsområde, restaurang, klubbhus och mycket annat. Vi har i dag cirka 1400 medlemmar i blandade åldrar. Våra ledord är roligt, enkelt, öppet.

Klubben. Det är svårt att nämna allt som gör Fullerö till en bra hemmaklubb, men förutom de fina spel- och träningsmöjligheterna är nog det öppna klimatet, den sociala gemenskapen och den starka klubbkänslan några av anledningarna. Fullerö har bland annat blivit utsedd både till Årets Golfklubb och Årets Ungdomsklubb.

Klubbens olika kommittéer ser till att du trivs och tar del av gemenskapen, vår oldboyskommitté tar hand om våra äldre herrar, allt från resor och tävlingar till fester och bridge. Junior- och Elitkommittén, Tävlingskommittén, Bankommittéen, Medlemskommittéen, här ingår Damsektionen, Marknadskommittéen, Veterankommittéen, Arbetsmiljökommittéen – alla arbetar för en ökad klubbkänsla och trivsel. 

Golfen. 18-hålsbanan är en utmanande och omväxlande park- och skogsbana. Vi har även en 9-håls närspelsbana som är perfekt för nybörjare att träna grunderna på. Den används även till footgolf och Golfäventyret för de yngre golfarna. Dessutom har vi ett fint klubbhusområde med flera puttinggreener, chippinggreener, övningsgreener för pitchar och wedgar samt en range med infravärme, tak, bunker och belysning.

Träningen. Vår pro Roger Sundin ansvarar för träningen, lektioner och annan träningsverksamhet på klubben.

Mat. serverar både frukost, lunch och middag och hjälper gärna till om du vill ordna en privat tillställning eller någon annan aktivitet. 

Kom med husvagn/husbil. Hos oss kan du komma med egen husvagn/husbil och stå över natt. För mer information, gå till sidan ställplats.

Boende. Under vintern 2023/2024 har vi renoverat vårt boende i Fulleröhus. Öppnar under våren 2024. gå till sidan boende.

Medlemsformer. Vi har många alternativ för medlemskap; fullbetalande,  familjemedlemskap etc. Tack vare avtal med Torshälla GK och Arboga GK kan våra medlemmar spela utan greenfee även där. Vill du bli medlem? Ansök här!

Kontakta kansliet 021-50262 eller kontakta-oss@fullerogk.se om det är något du undrar över eller om du vill veta mer om hur du gör för att bli medlem.