Nu söker vi en ny ordförande till klubbens valberedning!

Hej alla medlemmar på Fullerö Golfklubb!

Inom klubben så har vi, som många av er säkert vet, ett flertal kommittéer som arbetar med olika frågor för att utveckla klubben på bästa sätt och för att nå klubbens vision:

Fullerö GK
– Västmanlands trevligaste anläggning och samlingsplats, som en viktig del av vårt närområde och samhälle året runt.

Nu söker vi en ny ordförande till klubbens valberedning.
Genom ditt arbete som valberedningens ordförande kommer du att lära känna klubbens medlemmar och identifiera olika kompetenser. Ditt arbete är att hitta dem som är villiga och har ett intresse att arbeta i klubbens styrelse eller kommittéer för att utveckla klubben till att vara en attraktiv arbetsplats och en medlemsklubb med ett högt familjärt anda där medlemmar umgås med varandra både på och utanför golfbanan.

Arbetet inom valberedningen är ett socialt arbete där vi söker någon som tycker att det är kul att träffa medlemmar och under hösten så kommer arbetet att bli mer intensivt inför årsmötet där styrelsen skall tillsättas med eventuellt nya medlemmar eller genom ett förnyat förtroende.

Arbetet inom alla kommittéer är ideellt och man bidrar med sin tid och kunskap. I enighet med klubbens stadgar utgår det en viss ersättning till ordföranden i form av en något lägre årsavgift på klubbens medlemskap.

Om du har några frågor eller funderingar kring detta så är du välkommen att höra av dig till
Tony Carlsson, Klubbens ordförande eller Peter Brandt, styrelseledamot, på:
e-mejl: tony.carlsson@spiut.se eller telefon: 070 521 13 94
e-mejl: brandt.peter@hotmail.se eller telefon: 073-673 23 38