Padel

SommarPadel på Fullerö Golf & Padel

Padeltränarna Andreas Synnerborn & Dilara Yurtkuran kommer under sommaren i samarbete med Bäckby Park Padel & Padelclub erbjuda Padelaktiviteter på Fullerö Golf & Padel.
All information och bokningsbara datum för privatträning, vuxenträning och intensivkurser med tränarna hittar ni på www.matchi.se/facilities/fulleropadel

Bäckby Park Padel / Åsa Svensson
Västerås Padelclub
E-postinfo@backbyparkpadel.se  Mobil: 0733-742311
Hemsida: www.backbyparkpadel.se

==================================================

Välkommen att spela på våra två padelbanor!

Våra padelbanor är sedan början av april öppna och redan har många upptäkt hur härligt det är med utomhuspadel hos oss på Fullerö.

Vi är väldigt stolta över vår anläggning som i och med detta tagit ytterligare steg mot målen i vårt visionsarbete – att stärka vår attraktionskraft.
Banan är öppen för bokningar alla dagar mellan 07:00 och 22:00. Om det behövs finns belysning för de sista timmarna.

Bokning
Nu kan du snabbt och enkelt boka tid för padel via din dator eller smartphone, detta gör du genom att besöka www.matchi.se för att skapa ett konto, sedan kan du ladda ner appen MATCHi där du lätt kan boka tider.

Vänligen gör som följer för att registrera dig och ta del av våra medlemsförmåner:

1. Skapa ett användarkonto i MATCHi.
  2. Är du aktiemedlem i Fullerö Golfklubb eller Västerås Padelclub, bekräfta då medlemskap på Fullerö Golf & Padels sida i MATCHi, https://www.matchi.se/facilities/fulleropadel
  3. Nu kan du boka och betala direkt via din dator eller smartphone.

Välkommen med din bokning!

PRISER OCH UTRUSTNING

Medlemspris (medlem i Fullerö Golfklubb)
260 kr/bana och timme.

Övriga
320 kr/bana och timme.

Utrustning
Racket finns att hyra för 40 kr/racket och timme, bollar finns att köpa. Både racket och bollar finns i receptionen/shopen, vid spel kl.18 eller senare, kontakta klubben för rack-hyra.

EVENT – PRIVAT ELLER FÖRETAG

Vi erbjuder specialarrangemang i samband med företagsevenemang, kick-off, möhippor, svensexor eller andra typer av gruppaktiviteter.

Spela padel och ät frukost/lunch/middag i vår restaurang Fullerö Värdshus.