Padel

Välkommen att spela på våra två padelbanor!

Våra padelbanor är sedan 2020 öppna och redan har många upptäckt hur härligt det är med utomhuspadel hos oss på Fullerö.

Vi är väldigt stolta över vår anläggning som i och med detta tagit ytterligare steg mot målen i vårt visionsarbete – att stärka vår attraktionskraft.
Säsongen för utomhuspadel är vanligtvis 1/5 – 30/9.
Banorna är öppen för bokningar alla dagar mellan 07:00 och 22:00, (under säsong). Det behövs finns belysning för de sista timmarna.
 
 

Bokning
Nu kan du snabbt och enkelt boka tid för padel via din dator eller smartphone, detta gör du genom att besöka www.matchi.se för att skapa ett konto, sedan kan du ladda ner appen MATCHi där du lätt kan boka tider.

Vänligen gör som följer för att registrera dig och ta del av våra medlemsförmåner:

  1. Skapa ett användarkonto i MATCHi.
  2. Är du aktiemedlem i Fullerö Golfklubb eller Västerås Padelclub, bekräfta då medlemskap på Fullerö Golf & Padels sida i MATCHi, https://www.matchi.se/facilities/fulleropadel
  3. Nu kan du boka och betala direkt via din dator eller smartphone.

Välkommen med din bokning!

PRISER OCH UTRUSTNING

Medlemspris (medlem i Fullerö Golfklubb)
280 kr/bana och timme. 

Övriga
340 kr/bana och timme. 

Utrustning
Racket finns att hyra för 50 kr/racket och timme, bollar finns att köpa. Både racket och bollar finns i receptionen/shopen.

Receptionens öppettider varier beroende på säsong.

EVENT – PRIVAT ELLER FÖRETAG

Vi erbjuder specialarrangemang i samband med företagsevenemang, kick-off, möhippor, svensexor eller andra typer av gruppaktiviteter. 

Spela padel och ät frukost/lunch/middag i vår restaurang på Fullerö.