Reportage Nivico bb 12/9-20

Den 12 september spelades Nivico Bästboll på Fullerö GK och ”Mästa Mästarna” från VSK Bandy som samarbetar med Nivico tog chansen att värma upp inför kommande säsong med lite golf. Deltog gjorde Magnus Joneby, Rasmus Wilson Gustafsson, Oscar Gröhn, Joakim Israelsson, Stefan Edberg, Linus Barklund, Joakim Svensson, Joakim Landgård, Emil Sund, Robin Andersson, Jimmy Jansson, Henrik Kjellsson, Jesper Hermansson och Johan Ganebro. 

Även Joakim Björkman, en av världens bästa Handigolfare, som även han samarbetar med Nivico kom på besök. Joakim började sin golfkarriär som grabb hos oss på Fullerö GK när han läste om golfskolan och prövade på golf. Vi som varit med länge i klubben kommer ihåg att Joakim var ute på klubben i princip hela dagarna, i ur och skur, och träning ger färdighet.  

Tävlingen vanns av Jimmy Klaesson och Peter Klasson på 46 poäng, 2:a kom Camilla Living (hemmaspelare) och Peter Björklund på 44 poäng och 3:a kom Hanna Hellström och Oscar Hagborg Olsson (båda hemmaspelare) på 44 poäng men lite högre hcp.

Tack Nivico för sponsringen och det fina prisbordet. https://nivico.se/

Hälsningar
Tävlingskommittén
Fullerö GK


VSK lag 1 o 2

VSK lag 3 och 4

VSK lag 5 o 6

VSK lag 7 o 8

Joakim Björkman