Solveig Creutzer vann Svensk Golfklassiker!

När den 25:e  upplagan av den svenska golfklassiken  ”Femdagars i Värmland ” avgjordes på fem olika banor runt om i Värmland med cirka 700 deltagare fördelat på fyra olika klasser kunde Fulleröspelaren Solveig Creutzer utropas som segraren i C-klassen. Efter en fenomenal uppvisning med fyra ronder under 70 netto och ett resultat på 270 slag netto (snittscore 68,5)  kunde Solveig när krutröken lagts sig i segertalet utropa:

”Lyckligaste dagen i mitt golfliv!”

Det här visar bredden av vår verksamheten på Fullerö, alltifrån duktiga juniorer och ungdomar till oldtimers och framförallt att vi sätter Fullerö på kartan oavsett i vilken form det sker.

Till sist Solveig,  hur gick det här till?
” Jag hade fulla kroppen fjärilar när jag skulle slå ut på första hålet på finaldagen, men ju fler hål jag spelade desto lugnare blev jag och uppenbarligen gick det åt andra håller för mina motståndare”. Visst brukar man säga ”gammal är äldst”.

/Peter Brandt