Tävlingsprogram 2021

Aktuella tävlingar

TK ordförande Stefan vid scoreboarden.

====================================

Här kan du läsa allt om hur det gick för alla våra lag i årets match- och seriespel med hcp

Resultat seriespel Västmanland 2021

Damer, vardagar  Fullerö 4:a av nio lag, VGK segrare

Damer, helg           Fullerö 4:a av elva lag, Arboga segrare

Herrar H 40            Fullerö 8:a av tio lag, Tortuna segrare

Herrar H 60            Fullerö 6:a av tretton lag, VGK segrare

Herrar H 70            Fullerö 3:a av tretton lag, Tortuna segrare PALLPLATS!

Matchspel Västmanland Damer

Fullerö segrare bland sju lag     GRATTIS!

Matchspel Mellansvenska Veteranserien

Herrar 65 div 1    Fullerö 7:a av nio lag, VGK segrare

Herrar 75 norr     Fullerö 9:a av nio lag, Tortuna segrare

Herrar 80 öst       Fullerö 7:a av tio lag, Surahammar segrare

=========================================

Golfen är nästan som vanligt igen! I enlighet med myndigheternas lättnader i de allmänna rekommendationerna kan tävlingsverksamhet i Golfsverige återupptas från och med 1 juni.

Klicka på länken Tävlingskalender 2021 för att se en aktuell översikt av vårt planerade tävlingsprogrammet för årets säsong (uppdaterad 1 juni),

För att genomföra tävlingar krävs  att tävlingsarrangören säkerställer att:

Viktiga nyheter i senaste uppdateringen (1 juli 2021) av de tillfälliga kompletterande tävlingsvillkoren;

• Samtliga tävlingar skall spelas enligt ordinarie Regler för golfspel.
  • De coronarelaterade undantagen till golfreglerna försvinner därmed från och med 1 juni.
  • Start från flera tee (inklusive kanonstart) samt samlingar är tillåtna så länge deltagarna har möjlighet att hålla avstånd.
  • Caddieförbudet hävs. Från och med 1 juli blir det återigen tillåtet med caddies på de tävlingar där de ordinarie tävlingsvillkoren tillåter caddies.
  • Publiktaket höjs. Golftävlingar tillåts från 1 juli att ha upp till 600 åskådare på tävlingsbanan.

Mer information och detaljer kring SGF:s beslut finns att läsa på golf.se/corona-tävling.

Under fliken ”Kommande” nedan visas de närmaste tävlingarna när de blivit  upplagda i GIT. Där kan man också anmäla sig till respektive tävling genom att klicka på den och sedan gå vidare som vanligt.

Krönikor över genomförda tävlingar finns under ”Referat”.

Tävlingarna administreras av Tävlingskommittén