Vänskapsklubbar

• Detta gäller för 2022
  • Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller liknande.
  • Rabatten gäller Fullvärdiga medlemmar

Fullvärdig medlem på Fullerö GK spelar gratis på Arboga GK och Torshälla GK under perioden 1/5-30/9.

Västmanlandsrabatten gäller för fullvärdiga medlemmar på samtliga klubbar i länet bortsett från Hälla GK. Rabatten är 80kr för seniorer och 40kr för juniorer på befintlig greenfee.

KlubbnamnErbjudande
Avesta GK100 kr rabatt alla dagar i veckan för fullvärdiga medlemmar
Enköping GKRabatt 100 kr vardagar fram till 16:00 och helger efter 13:00
Falun-Borlänge GKMedlemmar i Fullerö GK och Aspeboda GK har under säsongen rätt att spela 1 runda fritt på varandras 18-hålsbanor. Fritt spel på respektive banan gäller från 15 maj till 31 oktober. Spel får ske vardag som helg. Respektive klubbs ordinarie regler för bokning av starttider gäller. Fritt spel gäller för fullvärdiga medlemmar i respektive klubb. Överenskommelsen gäller inte vid tävlingar.
Hagge GK25% rabatt på ordinarie greenfee alla dagar
Tortuna GK50% rabatt på ordinarie greenfee helgfria vardagar (måndag-fredag) samt helgdagar efter 13.00
Sala GK50% rabatt på ordinarie greenfee helgfria vardagar (måndag-fredag) samt helgdagar efter 13.00
Kumla GKRabatt 100 kr alla dagar för fullvärdiga medlemmar och juniorer
Norrköping Söderköping GKFullvärdiga medlemmar 100,- rabatt på greenfee alla vardagar. Juniorer spelar fritt vardagar.
Mälarbaden GKHalv greenfee på vardagar
Älvkarleby GKMedlemmar i Fullerö GK och Älvkarleby GK har under säsongen rätt att spela 2 rundor fritt på varandras 18-hålsbanor. Fritt spel på respektive banan gäller från 15 maj till 31 oktober. Spel får ske vardag som helg. Respektive klubbs ordinarie regler för bokning av starttider gäller. Fritt spel gäller för fullvärdiga medlemmar i respektive klubb. Överenskommelsen gäller inte vid tävlingar.