Vänskapsklubbar

• Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller liknande.
  • Rabatten gäller fullvärdiga medlemmar
KlubbnamnErbjudande
Avesta GK100 kr rabatt alla dagar i veckan för fullvärdiga medlemmar
Enköping GKRabatt 100 kr rabatt vardagar fram till 16:00 och helger efter 13:00
Falun-Borlänge GKMedlemmar i Fullerö GK och Aspeboda GK har under säsongen rätt att spela 1 runda fritt på varandras 18-hålsbanor. Fritt spel på respektive banan gäller från 15 maj till 31 oktober. Spel får ske vardag som helg. Respektive klubbs ordinarie regler för bokning av starttider gäller. Fritt spel gäller för fullvärdiga medlemmar i respektive klubb. Överenskommelsen gäller inte vid tävlingar.
Hagge GK50% rabatt på ordinarie greenfee alla dagar
Kumla GKRabatt 100 kr alla dagar för fullvärdiga medlemmar och juniorer
Norrköping Söderköping GK300 kr i greenfee helgfria vardagar, juniorer spelar fritt alla dagar
Mälarbaden GKHalv greenfee på vardagar
Älvkarleby GKMedlemmar i Fullerö GK och Älvkarleby GK har under säsongen rätt att spela 2 rundor fritt på varandras 18-hålsbanor. Fritt spel på respektive banan gäller från 15 maj till 31 oktober. Spel får ske vardag som helg. Respektive klubbs ordinarie regler för bokning av starttider gäller. Fritt spel gäller för fullvärdiga medlemmar i respektive klubb. Överenskommelsen gäller inte vid tävlingar.