Junior och Elit kommittén

Juniorträningen

Under säsongen 2019 har vi börjat träna i ett system som heter Levels. Levels är indelat i 5 grupper – svart, röd, grön, gul och röd, och alla våra juniorer kan spela upp vid olika tillfällen för att komma vidare mellan dessa grupper. Vi har valt detta system för att se varje juniors intressen, och få dem att växa.

​Våra grupper tränar enligt följande schema;

Dag och tidGruppNivå
Måndag 17.30–19.00Svart och röd grupp(Elit & utvecklingsgrupp)
Tisdag 17.00–18.00Tisdag 17.00–18.00(Nybörjare)
Tisdag 18.00–19.00Grön och gul grupp(De som varit med en tid hos oss)
Onsdag 17.30–19.00Svart och röd grupp
Torsdag 17.00–18.00Blå grupp
Torsdag 18.00–19.00Grön och gul grupp

För att alla våra juniorer ska få rätt förutsättningar begränsar vi antalet i våra grupper, och det är därför vår uppmaning att kontakta klubben för att få status om Ni har barn och ungdomar som är intresserade av golf hos oss på Fullerö GK.

Vi har idag en tränarstab som leds av vår Pro Roger Sundin. Interna utbildningar och erfarenhetsutbyten med andra klubbar gör att vi utvecklas och kan ta hand om juniorerna på ett bra sätt. Praktiska övningar varvas med teori för att alla ska kunna komma ut på banorna så snabbt som möjligt.

Övrig information

• Alla våra ungdomar betalar medlemsavgift till klubben beroende på ålder (se hemsida)
  • Träningsavgiften är 800 kr/år
  • Vi har vinterträning med begränsat antal. Info kommer löpande. Kostnad 500 kr/säsong.
  • Vi har ett antal låneklubbor för de som vill komma och prova. Prata alltid med oss innan.
  • Golfläger anordnas, och särskild info kommer om dessa.
  • All information sker via laget.se

Golfskolan 2019 – vecka 26.

• Max 32 elever.
  • Medlemmar får förtur till anmälning som sker till den sista maj.
  • 1000 kr/person. All Inclusive.
  • Måndag till fredag 10.00-15.00

Mer info kommer under början på juni.

Roger Sundin och tränarna på Fullerö GK

Junior och elitkommitténs sammansättning