Vill du vara med ?

Golfklubben söker fler som vill engagera sig ideellt. Det ideella arbetet är nödvändigt och stärker samhörigheten.

Om du vill delta anmäler du intresse till receptionen. Meddela vad du vill/kan göra av nedanstående eller annat som inte finns på nedanstående lista.

Golfvärdar
Du är klubbens representant på plats och hjälper gäster och medlemmar till rätta. Schema upprättas av receptionen.

Tävlingskommittén
Kommittén lägger upp och genomför de flesta av klubbens tävlingar under Stefan Karlssons ledning. Utbildning erbjuds under en dag varje vår.

Junior- och elitkommittén
Tar hand om klubbens framtid. Både de som sällar sig till skaran ’vi som vill upp’ men också, det är betydelsefullt, de som vill stanna i sporten många år för sitt eget och därmed klubbens bästa. Golf är social friskvård med hög potens. Du arbetar ihop med bland annat Roger PRO som ansvarar för golfträningen tillsammans med flera ledare.

Sponsorkommittén
Sponsorer förser klubben med den del av det kapital som är nödvändigt för driften av banan. Nöjda sponsorer och en nöjd klubb är en typisk win/win situation. Uppgiften passar särskilt bra för den som har ett brett kontaktnät i Västerås med omnejds näringsliv eller varför inte motsvarande för Enköping, Eskilstuna, Surahammar, Hallstahammar och Köping. Sponsorkommittén leds av Åke Westman.

Marknadsommittén
Om du har egna idéer på hur ett samarbete med klubben skulle kunna se ut, tex kick-off, en utbildningsdag med golf, eller vad som helst egentligen. Kontakta Åke Westman.

Arbetsmiljökommittén
Planering av systematiska arbetsmiljöarbetet inom arbetsmiljö, samt följa genomförande. Vara delaktig vid planering av nya eller ändrade lokaler, anordningar mm. Behandla frågar som rör användning av ämnen som kan föranleda ohälsa och olycksfall. Kontakta Adam Berglund.

Bankommittén
Fånga upp synpunkter på bana och anläggning. Dokumentera och svara för att banan ständigt är tydlig och korrekt markerad enligt gällande regler. Kontakta Håkan Karlsson eller greenkeeper Niklas Åhman.

Veterankommittén
Här finns flera grupperingar ex vis Veterantrivsel med singelspel/parspel/matchspel, damkommittén, banbrytarna, rangen, frostpatruller, boule och bowling är andra grupperingar inom Veterankommittén. Kontakta Svante Remshagen.

Jobb i receptionen
Receptionen är klubbens ansikte utåt. Ett bra bemötande och god service till gästerna är den bästa reklam klubben kan få. Under högsäsong är receptionen bemannad 60-70 timmar per vecka och då behövs ett antal personer som kan stötta upp i verksamheten ex vid större tävlingar.
Du får mycket positivt tillbaka i mötet med gäster och medlemmar. Kontakta Peter Brandt.

Restaurangen
Restaurangen ansvarar för boendet i FulleröHus och Backstugan, städning och lakansbyte samt boendets handdukstvätt.

Underhållsarbete byggnader
Klubben har många byggnader som måste tas om hand. Målning är ex ständigt nödvändigt. Kan göras när du har lust och tid.

Hittade du något intressant? Saknar som du tycker är viktigt och som du kan tänka dig att jobba med? Meddela receptionen eller hör av dig till klubben. Kontaktuppgifter och mer info finns på hemsidan för respektive kommitté.

Styrelsen Fullerö GK